Barnen berättar om vecka 15

Påskveckan

Det här är sista veckan vi skriver blogg innan påsklovet. Det blir ju ingen blogg nästa vecka på lovet. Vi har haft idrott. Då gjorde vi  RundRuschRace och rörelsebingo. Det var roligt. På bilden i fredags så gjorde vi kycklingar av papper, garn och pärlor. De blev supergulliga! I går tisdags så gjorde vi ett häfte med knep och knåp om påsken. Det var superkul!
Vi programmerade Dash och lyckades med att göra koden så han kunde gå hela banan. Det var jätte, jätte, jätte, jätte, jätteroligt!
Vi har skrivit en faktatext om påsken. Vi är bra på att skriva faktatexter nu. I måndags, istället för att titta på "lilla aktuellt skola", för att de pratar om Corona hela tiden så tittade vi på BaBaBaltazhar. Det var roligt och vi fick skratta!
Regeringen har bestämt en konstig regel; att alla måste sitta ifrån varandra i klassrummet. Så nu har vi jättetrångt och vi tycker inte om det. Och vi längtar till att möblera tillbaks igen.  På fredag kommer inte vi att gå i skolan för att det är långfredag och då börjar själva påsklovet som alla längtar till. I matsalskön ska vi stå en meter ifrån varandra. Det sköter vi bra!
Hoppas ni får en trevlig påsk!
Den här veckan har varit påskrolig!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Barnen berättar om ettans vecka

Barnen berättar om vecka 38

Lärarens information vecka 47