Den här veckan har rusat förbi. Vi fortsätter jobba med tema forntid. Barnen tycker det är spännande. Vi har arbetat parvis med problemlösning i matematiken. Många kloka och utvecklande tankar har kommit fram i arbetet. 
Nu ser vi fram emot klassfesten imorgon, fredag! Den är barnen väl värda efter allt arbete med NP och som en avrundning av lågstadiet.

Avslutning blir det på fredagen 12/6. Då går vi samma tider som en vanlig skoldag. Vi kommer ändå att ha en trevlig dag. Vi kommer att ha elevrådets dag på förmiddagen med lekar och aktiviteter. Aktiviteterna är anpassade till att barnen kan vara lite finklädda om de vill. Efter lunch kommer barnen att uppträda för varandra. Tyvärr är inga föräldrar bjudna till avslutningen i år beroende på Korona. Barne har framfört önskemål om att vi ska filma deras uppträdande och länka det till er föräldrar på något sätt. Jag har lovat att undersöka om det finns möjligheter att genomföra. Efter uppträdandet kommer barnen att ha en liten rast och sedan så avslutar vi med en mysig stund i klassrummet. Jag tror det kan bli en trevlig avslutningsdag för barnen även om det är ledsamt att ni föräldrar inte är välkomna i år.

Info inför vecka 20
Måndag Utevistelse på idrottslektionen
Tisdag Bibliotek
Onsdag Matteläxa lämnas in, läsläxa blå grupp
Torsdag 
Fredag Läsläxa röd grupp

Trevlig helg/ Lena

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Barnen berättar om ettans vecka

Barnen berättar om vecka 38

Lärarens information vecka 47